Vedete din Romania

# maria constantin divort # marcel toader divort #maria constantin #marcel toader

Marcel Toader traia doar pe spinarea Mariei Constantin. II toca toti banii artistei

Marcel Toader si Maria Constantin au depus marti actele de divort. Desi toata lumea se astepta ca acestia sa dea vestea unei sarcini, se pare ca au venit cu un anunt trist.

Cei doi au decis sa puna capat casniciei lor, fara sa dea prea multe detalii despre motivele care au dus la divort. Desi in presa au aparut zvonuri ca de vina ar fi fost Maria Constantin, care l-a inselat pe Marcel, se pare ca nici acesta din urma nu ar fi fost usa de biserica. Potrivit apropiatilor, Marcel Toader nu avea niciun venit si traia doar pe spinarea cantaretei.

”Toader se autointitulează om de afaceri, dar adevărul este că nu aducea nici un ban în casă. Trăia doar din ce câştiga soţia lui, la concerte, nunţi, botezuri sau emisiuni de televiziune. Spunea mereu că face afaceri cu piscine, dar nu contribuia cu nimic la cheltuielile casei. Maria a cheltuit la începutul relaţiei o grămadă de bani cu renovarea apartamentului lui Toader, au schimbat mobila şi absolut toate accesoriile”, a declarat o persoana din anturajul sotilor Toader, pentru Click!

De vara trecuta, insa, cand a simtit probabil ca relatia lor incepe sa se deterioreze, Maria s-a decis sa puna bani deoparte ca sa isi cumpere un apartament. O parte din banii pe care ii incasa din cantari ajungea intr-un cont deschis pe numele ei si de care Marcel Toader habar nu avea, mai scrie sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare