Vedete din Romania

#Marcel Toader Maria Constatin #vedete intern #marcel toader #showbiz

Marcel Toader dezvaluie cine este amantul Mariei Constantin

Un comisar-sef din Garda de Mediu, casatorit, cu copii, este barbatul cu care Maria Constantin si-a inselat sotul, dupa cum dezvaluit Marcel Toader in cadrul unei emisiuni de la Antena 1. Impresarul a prezentat in emisiune si o conversatie cu amantul sotiei sale, discutie care a avut loc pe 1 august anul acesta.


Marcel Toader a povestiti despre cum au inceput problemele in casnicia cu Maria Constantin. Potrivit acestuia, a inceput sa isi puna primele semne de intrebare la doua luni dupa ce s-au casatorit, iar in ultimul an, suspiciunile sale au devenit din ce in ce mai puternice. Marcel Toader sustine ca totul s-a schimbat intre ei odata cu aparitia celor doi intr-o emisiune televizata, anul trecut.

„In ultimul an mi s-au aprins beculetele si in sufletul meu a intrat indoiala. La un moment dat, devenise alt om. Primul semn de intrebare a fost la doua luni dupa ce ne-am casatorit, cand a spus la o emisiune ca, pentru ea, pe primul loc e cariera”, a povestit Marcel Toader.

„Dezastrul a inceput cand am plecat in acel show televizat. Ne-am intors complet diferiti. Psihologul ne-a avertizat ca acolo vor fi traume. Eu nu contam acolo, conta numai Maria, care a si ajuns in finala. inainte de finala, am simtit o raceala cand nu eu am fost cel luat primul in brate, atunci cand m-am intors pentru votul final (…) Primele informatii le-am avut cand am iesit din emisiune. Cineva m-a sunat si mi-a zis ca viziteaza o persoana publica din zona Baneasa. Mi-a zis numele. Mi-a zis si adresa. Nu pot sa spun numele deocamdata. Apoi am primit o alta informatie, ca isi cauta garsoniera. Asta a fost in august anul trecut. in septembrie, nasa m-a chemat si mi-a zis ca nu ii place de fina. Ca a spus ca vrea sa divorteze si ca s-a saturat”, a spus Marcel Toader.

Marcel Toader a vorbit si despre un mesaj pe care l-a primit la un moment dat de la o persoana anonima, care spunea: „Dumneavoastra nu ati fost casatorit cu Maria, ati facut parte dintr-un plan bine pus la punct”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare