Vedete din Romania

#Marcel Pavel sanatate #operatie Marcel Pavel #vedete intern #showbiz #marcel pavel

Marcel Pavel: “O sa merg si la un doctor din strainatate”. Ce problema grava are artistul

Marcel Pavel are probleme serioase cu vocea. Cantaretul va trebui sa suporte o interventie chirugicala pentru indepartarea unui “un punct de grasime pe coarda vocala”.

 

In ultima perioada, din cauza nenumaratelor concerte, Marcel Pavel si-a suprasolicitat coardele vocale.

”Am trecut printr-o perioada mai ciudatica, am avut evenimente multe, concerte si am avut si probleme de sanatate: oboseala coardelor vocale. Ca remediu: repaus vocal, medicamentatie recomandata de medic, specifica, ulterior repausului vocal, exercitii de emisie a sunetului corecte. Adica este o intreaga terapie vocala. Si este greu, mai ales daca ai si piese care solicita foarte mult aparatul vocal. La mine, nu au efect leacurile babesti, nu functioneaza, am folosit aerosol. Daca nu urmezi acest tratament, risti sa devii disfonic, adica sa fii tot timpul ragusit, mai este si un reflux gastric, iar acidul acela te termina!”, a declarat Marce Pavel, la Antena Stars.

El a admis ca mai are o problema care il incomodeaza atunci cand canta si pe care trebuie sa o rezolve chirurgical: ”Eu am un punct de grasime pe coarda vocala si s-ar putea sa fie o interventie. Nu stiu. Dar nu vreau sa fac o stire din asta. Am luat mereu pauza cand a fost nevoie, la sfatul medicului. O sa merg si la un doctor din strainatate sa fac investigatii. E un punct de grasime pe coarda vocala, care ma impiedica la cantat si trebuie eliminat. Nu e vreun nodul sau polip, e o aditie adipoasa, cum se spune stiintific. Se elimina prin laser, se recomanda laserul...”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului