Vedete din Romania

# antena 1 coronavirus #Marcel Pavel coronavirus #marcel pavel

Marcel Pavel a dezvaluit cine a adus COVID-19 la Antena 1!

Mai multi angajati de la Antena 1 s-au infectat cu noul coronavirus in urma cu cateva saptamani. Marcel Pavel a stat doua saptamani internat avand simptome grave ale infectiei, iar Adriana Trandafir inca se afla internata in spital, de aproape 4 saptamani.

Desi toata lumea a crezut ca pacientul zero a fost Marcel Pavel, acesta a dezvaluit recent ca ar fi vorba despre o alta persoana.

Dintre toți cei testați pozitiv, Adriana Trandafir este singura se luptă și în prezent cu COVID-19, fiind internată la Matei Balș de 4 săptămâni. Marcel Pavel a dat de inteles ca cea care a adus virusul în echipa lor a fost Ozana Barabancea. 

'Nu vreau să spun numele persoanei care ne-a infectat. Este colega noastră și vreau să o apăr, pentru că și dânsa a suferit. Am luat boala de la o colegă, dar a căzut totul pe umerii mei. Dureri de cap groaznice şi de ochi, temperatura 37,5. Transpiram. Se instalase această pneumonie dublă. Am facut test COVID-19 și radiografie pulmonară. Medicii mi-au zis că nu-i de joacă", a povestit solistul.

Cei mai afectați de acest virus au fost Adriana Trandafir și Marcel Pavel. În urmă cu două săptămâni artistul a fost externat, însă colega lui de la Te cunosc de undeva este și acum internată în spital. Adriana Trandafir este internată în spital de aproape 4 săptămâni și încă nu a fost externată, ceea ce înseamnă că situația nu este deloc bună.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului