Vedete din Romania

#lucian mandruta #mircea solcanu #tv

Mandruta imprumuta idei de la Mircea Solcanu

Lucian Mandruta revine pe micul ecran cu o noua emisiune de divertisment la Antena 1. In dorinta de a avea audiente cat mai mari, producatorii nu s-au sfiit sa "imprumute" idei de la emisiuni ale concurentei.

Prima editie a noii emisiuni a lui Mandruta, "Paine si circ", va fi difuzata sambata, 20 martie, la ora 22:00. Mandruta descrie noul format ca un "talk-show parodie si plin de carisma, construit pe ironie, moderat cu nerv, ambalat in ritm sipresarat cu rubrici si momente surprinzatoare si comice".

Una dintre rubricile emisiunii, va consta intr-un interviu cu o vedeta in jacuzzi . Iti suna cunoscut? Mircea Solcanu face acest lucru la Acasa TV de ani de zile.

"Un moment savuros care a ridicat multe sprancene din partea invitatilor, in semn de surprindere , este cel al interviului in jacuzzi. Voi intra, alaturi de vedetele din platou, intr-un jacuzzi adevarat, umplut cu apa, unde vom avea o discutie relaxata, dezinhibata si plina de umor", a explicat Lucian, citat de Click!

Echipa emisiunii "Povestirile de noapte", care a consacrat rubrica interviurilor in jacuzzi nu a comentat pana acum cu nimic emisiunea lui Mandruta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare