Vedete din Romania

#tv #amanta #lucian mandruta

Mandruta, despre paparazzi: "Sa scapi tu de ei cu cauciucuri de vara!"

Lucian Mandruta glumeste deja pe seama incidentului care i-a pus in pericol cariera si familia, ridiculizand zvonurile despre concedierea lui iminenta.

"Nu e tampit cine da afara, e tampit cine nu pleaca singur inainte de asta, in caz ca se prinde. Acum astept si eu sa vad ce IQ am...", glumeste Mandruta intr-un interviu acordat Academia Catavencu .

Mandruta considera ca faima adusa de scandalul adulterului ar putea sa-i fie chiar pozitiva: "Cat priveste celebritatea, acum depinde si cum se vorbeste despre mine. Zici c-am iesit bine in pozele alea din tabloide? Mi se vedea cararea? Chelia? Caracterul?"

Intrebat de ce nu a incercat sa scape de paparazzi care il fotografiau in masina impreuna cu amanta, stiristul a replicat scurt: "Sa scapi tu de ei, cu cauciucuri de vara si tractiune pe spate, da?", apoi a continuat sa glumeasca pe seama incidentului.

Mandruta si valorile morale

Multi isi aduc aminte de conflictul din urma cu un an dintre Lucian Mandruta si Mihaela Radulescu, cand stiristul s-a oferit sa adopte copilul vedetei, pentru ca ea si Elan nu i-ar oferi mediul necesar, cu valori morale sanatoase.

"Daca e vorba de mine, declar in mod oficial ca sunt gata sa-l infiez pe Ayan, copilul Mihaelei si al lui Elan! De fapt, cer oficial custodia copilului! Pentru ca ei, amandoi, mi-au dovedit ca nu sunt in stare sa se poarte ca niste parinti responsabili care sa isi poata creste copilul. Eu am trei copii. Unde mananca trei, mai poate manca unul. Sunt convins ca pot sa-l cresc mai bine, in limitele unor valori morale care, intre altele, nu includ spaga", i-a raspuns Lucian Mandruta Mihaelei Radulescu, in urma cu un an.

 

Citeste si

Lucian Mandruta si-a salvat familia in detrimentul carierei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare