Vedete din Romania

#vedete #relatii vedete #vedete intern #mame de vedete

Mame de vedete care sunt impotriva iubitilor fiicelor lor

Sa fii mama de vedeta pare sa fie una dintre cele mai grele misiuni, dovada fiind si numeroasele declaratii ale mai multor parinti de vedete, care se arata din ce in ce mai ingrijorati de viata pe care o au copiii lor. Iata cateva mame de vedete care sunt impotriva relatiilor amoroase pe care le au fiicele lor:

1. Mama Cristinei Dochianu

Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 Cristina Dochianu s-a casatorit in urma cu trei zile in mare secret cu omul de afaceri Cristian Fogarassy. Cristina nu a dezvaluit nimanui ca ar avea o relatie amoroasa, de aceea socul a fost si mai mare pentru prietenii si cunostintele vedetei.

Stirista a anuntat-o chiar si pe mama sa cu doar o zi inainte ca se va casatori. Colegii vedetei au marturisit, potrivit cancan.ro, ca acum mama Cristinei este este foarte ingrijorata pentru fiica sa deoarece aceasta s-a casatorit dupa doar trei luni dupa ce l-a intalnit pe omul de afaceri.

Acum, femeia se teme de faptul sotul fiicei sale ar putea fi un barbat agresiv sau capabil de orice fel de gesturi, tinand cont de faptul ca vedeta il cunoaste de foarte putin timp.

2. Mama Laviniei Parva

Nici mama cantaretei Lavinia Parva nu a vazut cu ochi prea buni relatia pe care vedeta a inceput-o cu Stefan Banica Jr. Aceasta a declarat ca si-ar fi dorit un barbat pentru fiica sa care sa nu aiba obligatii.

"Familia noastra are o problema. El este cu problemele lui, si stiti si voi foarte bine. Poate ca nu e problema ca este diferenta de ani, problema este ca e un barbat cu obligatii, nu? Nu imi place. Puneti-va in situatia mea. Are doi copii. Char daca sunt la mamele lor, ea este o fata singura, nu? Ar trebui un barbat pe masura. Imi place de Stefan Banica, mi-a placut intotdeauna ca artist", a declarat mama Laviniei Parva.

3. Mama Oanei Zavoranu

Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu, este binecunoscuta pentru inversunarea pe care aceasta o avea fata de fostul sot al vedetei, Pepe. Marioara Zavoranu a declarat, in repetate, randuri ca si-ar fi dorit altceva pentru fiica.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare