Vedete din Romania

#alexandra stan #festival mamaia #Mamaia Music Awards

Mamaia Music Awards: Alexandra Stan revine pe scena, dar nu se stie daca va canta

Alexandra Stan revine in lumina reflectoarelor dupa bataia primita, in iunie, de la impresul sau, Marcel Prodan, si o face cu mare fast, in deschiderea primei editii a festivalului Mamaia Music Awards. Vedeta va fi prezenta la festival, deoarece este nominalizata la mai multe categorii, dar nu se stie nici daca va canta, nici daca va fi gazda evenimentului, asa cum s-a speculat, zilele acestea, in presa.

Vineri, 9 august, are loc deschiderea primei editii a Festivalului Mamaia Music Awards, pe plaja Crema Beach, incepand cu ora 21:00. Vedeta evenimentului este nimeni alta decat Alexandra Stan, care isi pregateste revenirea pe scena, dupa cea mai grea perioada din viata ei.

Potrivit site-ului Wowbizz.ro, exista informatii conform carora Alexandra Stan nu doar ca va canta pe scena festivalului, dar va fi si coprezentatoare a evenimentului, alaturi matinalii de la Radio Zu - Razvan Popescu si Flick, si ca pentru prestatia de pe scena, va primi nu mai putin de 5000 de euro.

Cu toate acestea, Dan Leonte, organizatorul evenimentului, a infirmat zvonurile conform carora vedeta ar fi gazda evenimentului si a declarat, in exclusivitate pentru ziarulring.ro, ca nu se stie daca artista va si canta astazi, intrucat inca mai are nevoie de acordul lui Marcel Prodan, caruia ii apartin piesele.

Sursa foto: presalocala.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare