Vedete din Romania

#gatit #emisiune #ingrediente #Florin Dumitrescu #Mastercher #jurati #preparate culinare #Sorin Bontea #Catalin Scarlatescu

Detalii din culisele "Masterchef"

Cel de-al doilea sezon al emisiunii culinare "Masterchef" debuteaza maine, 5 martie, incepand cu ora 20.30 la Pro TV. Cei trei jurati le-au pregatit concurentilor, dar si publicului noi surprize. Unii dintre participanti au renuntat chiar si la jobul lor pentru a se alatura echipei de la "Masterchef".

Show-ul "Masterchef" isi pastreaza cele mai importante etape, astfel ca in primele emisiuni vor fi difuzate preselectiile. Cei trei jurati, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, spun va fi unul mai spectaculos, pentru ca noii concurenti sunt mult mai bine pregatiti si mai indrazneti.

"Au vazut primul sezon si au inteles ca suntem niste jurati duri, insa au avut curaj sa vina in fata noastra", spune cheful Sorin Bontea.

La randul lui, Catalin Scarlatescu recunoaste si el ca noul sezon aduce mai multa competitivitate.

"Anul asta, concurentii sunt mult mai tehnici decat cei de anul trecut, cred ca si pentru ca au vazut primul sezon. Anul asta sunt foarte multi economisti, surprinzator zic eu, insa concurentii vin din toate mediile. Sunt concurenti care au inteles ca nu trebuie sa faca triplu surub ca sa obtina sortul, ci trebuie sa vina cu un preparat simplu si foarte gustos, daca mai e si bine aranjat in farfurie e deja un mare castig", crede Scarlatescu.

Si la capitolul ingrediente, sezonul al doilea "MasterChef" vine cu noutati. Daca anul trecut, banala ceapa sau oul de gaina au stat in calea intrarii in urmatoarea etapa, anul acesta juratii le rezerva surprize concurentilor, care trebuie sa fie pregatiti pentru orice noutate: noile ingrediente se vor schimba si vor pune la grea incercare dibacia si rabdarea multora care viseaza sa intre in bucataria "MasterChef".

Vechii concurenti, din nou in bucatarie

Pe langa probe noi in deplasare, in ajutorul concurentilor vor veni sezonul acesta si cei care s-au remarcat in competitia de anul trecut. Asadar, Petru Buiuca, Sidia Sissoko si Mimi Nicolae isi vor face din nou intrarea in "MasterChef", insa de data aceasta din alta postura: aceea de specialisti gata sa le dea juratilor o mana de ajutor la testarea concurentilor.

Noul sezon aduce surprize si pentru cei trei jurati: acestia se vor afla in fata unui preparat pe care nu l-au mai gustat vreodata in viata lor.

Prima editie "MasterChef" nu va duce lipsa nici de personaje gata sa faca orice pentru a castiga sortul: un concurent si-a abandonat chiar jobul pentru a participa la "Masterchef".

Sursa foto:pro.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului