Vedete din Romania

# magda vasiliu copil #Magda Vasiliu cancer #magda vasiliu

Magda Vasiliu, mesaj dur dupa ce fiul sau a suferit patru cure de chimioterapie: “Ne meritam soarta”

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu trece prin cea mai crunta perioada din viata ei. In urma cu cateva luni, fiul sau, in varsta de 7 ani, a fost diagnosticat cu cancer.

Pentru ca in Romania, sistemul de sanatate este la pamant, Magda Vasiliu a decis sa mearga cu fiul sau in Italia, unde baiatul a urmat déjà patru cure de chimioterapie.

In tot acest timp, prezentatoarea TV a devenit un sustinator al victimelor care se lupta cu aceasta boala, dar si cu sistemul. Reactiile ei sunt de cele mai multe ori transante, iar ultima de acest gen a venit in contextul in care seful CNAS Marian Burcea si alte 13 persoane au fost retinute de DNA.

“Milioane de euro….iar bolnavilor li se cer acte peste acte, avize, adeverinţe etc etc deşi nu cer nimic în plus faţă de ce li s-ar cuveni conform legilor…Cei care mă cunosc ştiu că sunt un om extrem de calm, pacifist chiar…Dar, în România, fără nişte legi dure şi fără pedepse crunte nu se mai poate face nimic! Nu cred că există un singur domeniu care sa functioneze în România….Trăim într- o îndobitocire permanentă, toleram situaţii umilitoare şi aşteptăm schimbări de oriunde altundeva, doar de la noi nu! În timp ce funcţionari ai statului gândesc scheme şi construiesc reţele prin care să se îmbogăţeasca, bolnavii se chinuie, sunt umiliţi şi mor…Iar noi stam impasibili şi sperăm să nu ni se întâmple noua…ei bine, se poate intampla oricui…O spun eu, care sunt la fel de vinovata ca toţi ceilalti care tac sau au tacut….Educaţia nu functionează, infrastructură n-avem, sistemul de sănătate e la pământ, nu producem una de un leu , dar stăm liniştiţi…iar dacă stam liniştiti, ne meritam soarta!”, a scris Magda Vasiliu pe contul de socializare.

 

Seful Casei Nationale de Asigurări de Sanatate (CNAS) a fos retinut de procurorii DNA în dosarul decontarilor fictive de la CNAS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare