Vedete din Romania

#proces #ingrijire #serban ionescu #magda catone

Magda Catone are probleme cu fosta soacra

Magda Catone si fosta sa soacra, mama actorului Serban Ionescu, trec din nou printr-o perioada tensionata, deoarece actrita a facut o solicitare la Tribunalul Bucuresti prin care a cerut ca sotul sau decedat sa fie declarat senil.

Desi parea ca lucrurile au intrat pe un fagas normal in relatia dintre Magda Catone si fosta sa soacra, dupa acest episod, Florica Ionescu, in varsta de 80 de ani, a decis sa intrerupa orice relatie cu vedeta. Femeia refuza sa ii mai raspunda la telefon fostei nurori si nu accepta niciun fel de explicatie.

De cealalta parte, Magda Catone sustine ca nu a inaintat o cerere de acest fel si ca totul este un simplu zvon, iar vizita sa la tribunal a avut ca scop renuntarea la un proces de judecata mai vechi, deschis in toamna anului trecut, cand a vrut sa ii ofere ingrijiri sotului sau.

"Pe 30 octombrie, Magda Catone a deschis un nou proces prin care i se cerea sa i se permita sa-l ingrijeasca pe Serban Ionescu si, mai ales, sa-l aduca la casa dumnealui, cea din Otopeni... Pe 21 ianuarie, Magda s-a prezentat pentru cererea de renuntare la judecata", a declarat Bogdan Pavel, avocatul actritei.

Sursa foto: www.eva.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului