Vedete din Romania

#madalina manole #nunta #botez

Madalina Manole a cantat la nunta ei

Madalina Manole a ignorat superstitiile si a cantat la ceremonia prin care a sarbatorit nunta cu Mircea Petru si botezul fiului lor.

La patru luni dupa ce a nascut, cantareata a decis sa oficializeze relatia cu logodnicul ei printr-o petrecere alaturi de prietenii apropiati la un schit din Moldova, ocazie cu care a fost botezat si micutul Petru .

Solista nu s-a sfiit sa incalce superstitiile legate de nunta. Ea l-a lasat pe viitorul sot sa o vada in rochia de mireasa si a intretinut muzical nuntasii.

"Am interpretat piese din repertoriul personal si cateva in engleza si franceza. Stiu ca la nunta se fac sau nu se fac anumite lucruri, dar nu sunt superstitioasa", a declarat Madalina Manole pentru Cancan.

Madalina a marcat casatoria cu Mircea Petru printr-o schimbare a numarului de la masina. Cantareata a adaugat inca un M numarului de inmatriculare a autovehiculului pe care il conduce.

Micutul Petru Jr i-a surprins pe invitati cu cumintenia lui. Bebelusul nu a plans deloc si a primit cadou hainute si o icoana pictata special pentru el cu Sfintii Petru si Pavel .

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare