Vedete din Romania

#madalina ghenea #iubit madalina ghenea #relatie #gerard butler

Madalina Ghenea: Daca relatia mea cu Gerard se va termina, va rog sa nu va suparati

Frumoasa actrita Madalina Ghenea a reveni in tara cu ocazia sarbatorilor pascale si a oferit, pentru a doua oara, un interviu emotionant pentru emisiunea "Sinteza zilei", difuzata de Antena 3.

Actrita a vorbit in cadrul acestui interviu despre relatia pe care o are cu celebrul actor de la Hollywood Gerard Butler, momente ce au emotionat-o pana la lacrimi pe frumoasa romanca.

"E foarte greu sa duci o relatie cu un om la un astfel de nivel. M-am indragostit, asta e tot ce pot sa va spun cu mana pe inima. Sunt foarte mandra de el, il iubesc. Niciodata nu mi-am dorit sa am o relatie cu un astfel de star si niciodata nu am vorbit despre relatia cu Gerard. El a povestit atat de multe detalii, incat eu nici nu mai am ce sa spun", a povestit Madalina Ghenea.

Marturisirile Madalinei au ridicat insa si cateva semene de intrebare, ce ar putea prevesti chiar o despartire, lucru vehiculat deja de mai multa vreme in presa internationala.

"Daca aceasta relatie se va termina, va cer anticipat sa nu ma certati, sa fiti ca inainte, sa nu va suparati. Este vorba de viata mea personala, un detaliu foarte personal. Asta e, din pacate traim intr-o lume in care relatiile se consuma mai repede decat ar trebui", a marturisit actrita.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare