Vedete din Romania

#Madalina Ghenea operatii estetice #vedete intern #madalina ghenea #showbiz

Madalina Ghenea a rabufnit! Mesaj dur pe Facebook: “Pentru oligofrenii care...”

Madalina Ghenea si-a iesit din pepeni si a rabufnit pe contul de socializare, dupa ce a fost acuzata ca si-a facut operatii estetice.

„Pentru oligofrenii care spun ca mi-am operat nasul sau ca mi-am taiat fata, ca sa imi schimb infatisarea, am publicat pe Facebook aceste poze realizate in 2008 si postate in 2009. Am inceput moda la 14 ani, m-au machiat cateodata groaznic ajungand sa imi schimbe infatisarea. Am recunoscut in toate interviurile ca nu ma consider o frumusete, la 14 ani cand am inceput moda nu stiam sa ma machiez, sau sa ma aranjez, in timp am invatat mici trucuri dar nu mi-am operat nasul! Nu m-am taiat niciodata fata. Voi cum aratati la 14 ani?”, a scris Madalina Ghenea pe pagina de Facebook, dar si pe Instagram, semn ca este foarte deranjata de comentariile impotriva ei.

Fanii au reactionat imediat si au incurajat-o pe vedeta. ” Erai superba in 2008 si acum ai ramas la fel. Normal ca lumea este invidioasa pe frumusetea ta. Asteapta-te sa apara multe barfe despre tine, atat timp cat esti acolo sus”.

Alte persoane au fost uimite de reactia fotomodelului. “Sincer incep sa cred ca pagina asta e un fake dragut. Sper ca nu a scris Madalina Ghenea asa ceva. Mai presus de toate, de ce caps lock si de ce asa limbaj?”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului