Vedete din Romania

#madalina ghenea #operatii estetice madalina ghenea

Madalina Ghenea a apelat la bisturiu?

Desi presa internationala a supranumit-o "urmasa Sophiei Loren", iar barbatii din intreaga lume viseaza la formele ei perfecte, actrita si modelul Madalina Ghenea a apelat la ajutorul unui estetician, in urma cu vreo cativa ani.

Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio a fost votata ca fiind una din cele mai frumoase 100 de femei din lume, dar operatiile de ordin estetic au contribuit si ele la aceasta alegere. A fost inzestrata cu trasaturi frumoase si un bust impresionant, dar din cauza dietelor drastice, Madalina Ghenea a avut probleme cu sanii, care i s-au lasat. Astfel, frumoasa bruneta a facut o interventie de ridicare a sanilor si un implant cu silicon, insa nu a recunoscut niciodata acest lucru. Marturiile unor apropiati din anturajul vedetei, dar si poze mai vechi cu aceasta, demonstreaza ca Madalina a suferit cateva transformari chirugicale.

Mai mult decat atat, nici buzele Madalinei nu sunt naturale, iar pentru efectul de "gura carnoasa", tanara a a apelat de asemenea la estetician.

Sursa foto : click.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului