Vedete din Romania

#madalin ionescu #vacanta #belgia

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu - vacanta de vis in Belgia

Madalin Ionescu, moderatorul emisiunii "Drept la tinta" de la Kanal D, si iubita lui, Cristina Siscanu, au avut parte de o vacanta de iarna ca-n povesti. Timp de cinci zile, cei doi s-au distrat la Bruxelles, Belgia.

"Lui Madalin i-a placut mai mult Gant-ul, care este plin de catedrale si cladiri cu o arhitectura deosebita. Impresionant este Mini Europe Park din Bruxelles. Fiecare tara din Europa este reprezentata de o cladire-simbol in miniatura. Am fost bucurosi sa regasim si Romania, care este reprezentata de palatul mogosoaia, iar pe placa de langa cladirea in miniatura este un buton care, daca-l apesi, se aude imnul tarii.”, a povestit Cristina Siscanu pentru Pro TV Magazin.

"Mie mi-a placut foarte mult ciocolata belgiana ! Din metru in metru sunt ciocolaterii . Totul a fost de poveste, avand in vedere ca a fost si zapada foarte multa. A fost de vis. De Revelion, am petrecut acasa cu copii, parintii lui Madalin si ai mei", a adaugat iubita lui Madalin Ionescu.
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare