Vedete din Romania

#madalin ionescu #cristina siscanu #simona gherghe #tv

Madalin Ionescu si-a sacrificat familia si cariera pentru iubire

Viata tumultoasa a lui Madalin Ionescu i-a pus capac acestuia. Sefii trustului Intact nu s-au impacat cu ideea ca idila cu subalterna lui, divortul si toate celelalte intrigi din viata moderatorului "Acces Direct" au tinut primele pagini ale tabloidelor si s-au hotarat sa-l dea afara.

Decizia concedierii lui Madalin Ionescu a fost luata de catre conducerea Antena 1 in urma unei evaluari a prezentatorului, din care a reiesit faptul ca imaginea acestuia a fost zdruncinata din temelii odata cu scandalurile din viata lui privata.

Tocmai de aceea, sefii Antenei au hotarat sa-l inlocuiasca pe Madalin cu o persoana a carei reputatie este mai putin sifonata si anume stirista Simona Gherghe .

Astfel, din aceasta toamna, emisiunea "Acces Direct" va fi moderata de Simona Gherghe, desi stirista ar fi preferat sa ramana la Observatorul de weekend. Au fost nevoie de mai multe negocieri pentru a o convinge pe aceasta sa accepte provocarea.

"Dupa aproape noua ani in care am prezentat stiri, dupa patru editii speciale 'Geniali', am ales sa fac o schimbare. Jurnalismul pentru mine inseamna, inainte de orice, o mare pasiune, iar acum aceasta pasiune se va vedea intr-un alt proiect. Dupa colaborarea cu domnul Valeriu Lazarov , m-am simtit mai bogata spiritual si implinita profesional. Am experimentat o alta fata a jurnalismului, o lume care m-a cucerit. Da, Acces Direct este o provocare frumoasa si am incredere ca va fi totul bine.", a declarat Simona Gherghe pentru ziarul Libertatea.

Faptul ca si-a expus cu atata nonsalanta idila cu subalterna lui, Cristina Siscanu , l-a transformat pe Madalin Ionescu in persoana non grata in ochii multora. Viata amoroasa a acestuia i-a adus scaderea credibilitatii ca persoana publica si i-a determinat pe cei de la Antena 1 sa ia masuri impotriva lui.

Un alt motiv pentru care Madalin Ionescu a fost inlaturat a fost si aroganta pe care o afisa in ultimul timp, aroganta datorata succesului de care avea parte formatului "Acces Direct".

"Nimeni nu se mai intelegea cu el. I se urcase teribil succesul la cap, isi 'otevizase' emisiunea, asa ca a fost tras pe bara pana isi revizuieste comportamentul", a declarat o sursa din post pentru ziarul Cancan.

Madalin Ionescu a fost anuntat ca nu va mai colabora cu Antena 1 in urma cu doar cateva zile, cand s-a intors din concediul petrecut alaturi de iubita lui, in Croatia.

Mandruta a avut parte de acelasi tratament

Un alt moderator de la Antena 1 a avut parte de acelasi tratament ca Madalin Ionescu. Este vorba de Lucian Mandruta , care a fost inlaturat de la "Observator", la inceputul acestui an, imediat dupa ce revista Ciao! a publicat mai multe poze in care el aparea cu amanta lui. Mandruta i-a cerut scuze in direct sotiei sale, gestul sau insa nu i-a induplecat pe sefii trustului si nu i-a convins sa nu-l mai dea afara.

Citeste si:

Lucian Mandruta calca stramb

Lucian Mandruta risca sa ramana fara slujba din cauza amantei

Lucian Mandruta si Sandra Stoicescu parasesc Observatorul

Lucian Mandruta si-a salvat familia in detrimentul carierei


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului