Vedete din Romania

# madalin ionescu sotie # madalin ionescu boala #madalin ionescu

Madalin Ionescu, probleme mari de sanatate: "Dumnezeu m-a salvat"

Madalin Ionescu a intampinat mari probleme de sanatate in ultima perioada. Prezentatorul TV a marturisit ca fuma foarte mult, iar acest viciu l-a costat.

El a dezvaluit ca avut un ritm cardiac neregulat si s-a simtit foarte rau deoarece a fumat mai mult decat de obicei.

Din luna aprilie, el a trecut in tabara nefumatorilor si spune ca se simte mult mai bine.

“Mda... M-am lăsat de fumat de două luni! Totul are alt gust și alt miros! Alt Univers, alte parfumuri, altă savoare ... Nu mai suport duhoarea țigării! Sunt oripilat de faptul că ani de zile i-am obligat pe cei din jur să inspire cruntul miros al hainelor mele impregnate de "tutun" ... Nu am fumat niciodată mai mult de un pachet pe zi, dar mă revoltă slăbiciunea mea și în același timp îmi plăcea ... Era o mixtură toxică de stări și senzații! M-am lăsat după o seară în care am avut dereglări masive de ritm cardiac ... după câteva țigări în plus! Practic ... Dumnezeu m-a forțat și m-a salvat! Mi-am făcut controale amănunțite la inimă! Nimic ... E în stare bună! Pur și simplu obiceiul asta mizerabil , care ne dă iluzia că suntem cool sau că ne echilibrează, ne face mai rezistenți în fața stresului, se întoarce împotriva ta într-o zi! Poate să-ți ia tot! E o bestie care te devorează tăcut și îți poate da lovitură când nu te aștepți! Dacă am înghiți în formă lichidă cantitatea de nicotină dintr-o țigară ...am muri pe loc! Acum două luni, într-o seară "banală", forțat de bătăile nefirești ale inimii, mi-am amintit această informație...În dimineața următoare m-am uitat la soția mea, la Petra, care abia se născuse, la ceilalți doi copii, Filip și Stefania ... Asta a fost ... E infinit mai bine fără! Știți si voi asta ! P.S. Nu e prima oară când renunț ... M-am mai lăsat nouă ani, apoi un an și jumătate ... E prima oară , însî, când am simțit pe pielea mea nocivitatea fumatului!”, este mesajul recent publicat pe Facebook de Mădălin Ionescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului