Vedete din Romania

#covid #madalin ionescu #stare grava

Madalin Ionescu, in stare grava din cauza infectiei cu Omicron! Prezentatorul TV este internat la Spitalul Matei Bals

Vesti triste despre prezentatorul TV Madalin Ionescu! Are probleme grave de sanatate in urma infectiei cu Omicron. El este internat la Spitalul Matei Bals din Capitala.

Madalin Ionescu s-a vaccinat cu doua doze si a anuntat printr-un video pe Facebook totul despre infectarea cu Covid.

"N-am mai postat nimic de trei saptamani pentru ca m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai racit de 25 de ani, asa ca m-a socat destul de tare dupa ce familia mea s-a infectat cu Covid. m inceput sa am si eu simptome. Boala a debutat furtunos, in urma cu 20 de zile. In prima noapte am facut aproape 39 de grade temperatura. Am luat antibiotic, antiviral si antitermice si starea s-a ameliorat cu exceptia unui harsait usor, care mi s-a parut o reactie alergica la un medicament ", a spus Madalin Ionescu pe Facebook.

"In a opta zi m-am trezit din nou cu temperatura, mi-au revenit simptomele sub o amenintare destul de grava. Temperatura am controlat-o la 38, am facut perfuzii, sunt vanat inca. Trei zile am avut din nou febra ca-n perioada Delta.

In a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Bals! Mi-au facut investigatii si asa am aflat ca am pneumonie! Plamanii erau afectati in proportie de 15 la suta.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slabit 5 kg si am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gatului. Nu sunt refacut", a mai spus Madalin Ionescu pe Facebook.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului