Vedete din Romania

#mihela ionescu #tv #divort #madalin ionescu

Madalin Ionescu: "Ii dau in judecata pe toti care au participat la linsajul mediatic"

Madalin Ionescu a fost revoltat de emisiunile de la OTV, in caza i-a fost dezbatuta viata personala, fara drept la replica: "A fost un linsaj pe baza unor invidii".

Prezentatorul emisiunii "Acces Direct" vrea sa-i pedepseasca pe cei care au facut un spectacol din viata lui privata. La OTV, omul de afaceri George Papari si alti invitati au dezbatut despartirea lui Madalin Ionescu, fara ca acestuia sa i se ceara o reactie.

"Toti cei care au participat la linsajul mediatic, inclusiv publicatiile care au mintit, denaturand, mistificand adevarul, facand afirmatii extrem de grave fara probe si amestecandu-se mai mult decat dramatic in viata mea privata, vor fi dati in judecata. Am vorbit cu avocatii, iar raspunsul va fi in justitie. E cea mai onorabila cale, nu ma cobor la un asemenea nivel. Ultimii oameni care puteau sa-mi dea Lectii de morala erau cei care au fost acolo, din toate punctele de vedere",a declarat Madalin Ionescu pentru ring.

"S-au facut afirmatii mai mult decat aberante despre toata lumea... Daca au ajuns sa spuna ca eu am nu stiu ce relatie cu Camelia Voiculescu... E o monstruozitate, e ceva fetid, mai lipseau sa spuna ca am violat rate, ca am sifilis, SIDA si toate bolile posibile. Voi face plangere la CNA si ii voi da in judecata pe toti", a incheiat Madalin.

Sotia lui Madalin nu vrea sa stie de amante

Mihaela Ionescu, sotia lui Madalin, a intarit faptul ca despartirea s-a produs de comun acord si ca acum atat sotul ei, cat si ea, sunt liberi din punct de vede emotional.

"Din punct de vedere al vietii personale, atat Madalin, cat si eu suntem liberi sa ne vedem absolut cu oricine alegem, iar daca el are, deja, pe cineva, il priveste exclusiv. Am avut o relatie speciala si nu vreau sa o deteriorez din cauza comentariilor aparute, indiferent de unde provin acestea. Urmeaza sa oficializam despartirea noastra printr-un act de comun acord. Deocamdata am amanat pentru ca am lasat timp copiilor nostri sa se obisnuiasca cu noua situatie din viata noastra", a declarat Mihaela pentru ring.

 

Citeste si

Sotia lui Madalin Ionescu, distrusa de despartire

Madalin Ionescu s-a despartit de sotie "din prea multa iubire"

"Stiam de un an ca Madalin Ionescu se iubeste cu Cristina"

Madalin Ionescu: "In momentul separarii, nu aveam relatii extraconjugale"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare