Vedete din Romania

#madalin ionescu #mihaela ionescu #divort

Madalin Ionescu deschide un nou proces de divort

Suparat pe magistratii care nu i-au permis finalizarea divortului cu usile inchise, Madalin Ionescu va intenta un nou proces la o alta judecatorie .

Realizatorul emisiunii " Drept la tinta " de la Kanal D este suparat ca magistratii de la Judecatoria Sectorului 3 nu au acceptat cererea comuna a sotilor pentru desfasurarea procesului fara acces public.

"Am sa deschid un nou proces la o alta Judecatorie, cel mai probabil la Sectorul 1. Nu inteleg decizia magistratilor, cu atat mai mult, cu cat miercuri nu trebuia sa fim prezenti la termen, deoarece avocatul nostru comun, Bogdan Barbuceanu, s-a dus doar sa depuna o cerere pentru desfasurarea procesului in Camera de Consiliu. Judecatoarea l-a amenintat insa ca, daca nu ma prezint intr-o ora, imi suspenda procesul.

Este inadmisibil sa se intample asa ceva. Oricum, acolo totul este ciudat, inclusiv termenele care se dau, la mine fiind de sase luni. Si asta pentru un divort simplu, asupra caruia eu si sotia mea ne-am inteles in cele mai mici detalii, inclusiv asupra copiilor. Tot ce sper este ca noua instanta sa nu o mai lungeasca atat si sa dea un termen rezonabil, anul acesta", a declarat Madalin Ionescu pentru Click!

In intelegerea semnata de Madalin si sotia sa, pensia alimentara pe care realizatorul o va plati sotiei pentru intretinerea copiilor scade pana la 5.000 lei pe luna. Incepand cu despartirea publica, Madalin i-a platit Mihaelei 9.000 de lei lunar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare