Vedete din Romania

"Ma punea sa-mi mint sotul"

Monica Columbeanu dezvaluie amanunte din relatia pe care a avut-o cu Antonello de Gennaro. Aceasta a spus ca desi italianul ii cerea sa-i ascunda lui Irinel planurile de afaceri si alte chestiuni “top secret”, ea isi informa sotul imediat. “Relatia mea cu Irinel este una bazata pe iubire, respect si sinceritate ”, a adaugat Monica.

Inainte de a ajunge la tribunal, scandalul dintre Monica Columbeanu si Antonello de Gennaro continua la nivelul declaratiilor. “Am impresia ca doreste sa se faca remarcat si cunoscut prin acest scandal. Altfel nu imi explic aceasta campanie de dezinformare publica, de denigrare a mea si de promovare a lui”, spune Monica. Sotia lui Irinel afirma ca italianul a mintit si vine cu argumente in acest sens: “Nu i-am propus niciodata sa infiintam vreo societate.

Am toate e-mail-urile in care imi cere explicit acest lucru. El este cel care a incercat sa ma convinga sa deschidem o firma, care sa produca anumite emisiuni de televiziune. Mentionez in mod expres faptul ca dorea ca acest lucru sa nu fie divulgat de mine nici unei persoane, cu atat mai putin sotului meu. Imi spunea sa-mi mint sotul si pentru cele mai mici fleacuri. Ca exemplu, avand probleme cu telefonul meu, mi-a facut cadou un telefon marca Nokia si a incercat sa ma convinga sa-mi mint sotul, spunandu-i ca de fapt mi l-am cumparat singura.

Am gasit aceste “indicatii” total deplasate, i-am si spus acest lucru si bineinteles ca i-am spus sotului meu imediat. De fiecare data cand imi prezenta planuri de afaceri si chestiuni “top secret”, primul lucru pe care il faceam era sa-l sun pe sotul meu si sa-i relatez absolut totul pana la cele mai mici detalii. Relatia mea cu sotul meu este una bazata pe iubire, respect si sinceritate”.

I-a refuzat atingerile

Monica a dat de inteles faptul ca italianul a incercat sa o atinga pe maini si s-o ia in brate: “Antonello de Gennaro minte si in legatura cu faptul ca i-as fi marturisit ca nu am o relatie buna cu sotul meu. I-am povestit cat de importanta este familia mea pentru mine, ca imi iubesc fiica si sotul. A trebuit sa-i fac clara aceasta situatie, deoarece Gennaro este genul de persoana careia ii place sa atinga pe maini si sa ia in brate persoanele de sex feminin, chiar daca ele opun rezistenta. Am avut de mai multe ori discutii pe seama acestui subiect. A trebuit sa-i explic ca nu suport sa fiu luata de maini sau in brate de altcineva, decat familia mea”.

Intalnire oficiala cu avocatul

Acuzata ca ar fi avut un flirt cu un avocat italian, Monica spune: “Singurul avocat pe care l-am cunoscut iin Italia si care mi-a fost prezentat intr-o intalnire oficiala (si nicidecum intr-un club de noapte), care a avut loc la sediul unei agentii de modele din Milano cu care colaborez in Italia, mi-a intermediat doua intalniri cu doua agentii serioase din Milano.

Una dintre ele este Exito Models, care in urma unui castig, la care au participat peste 100 de modele (conform declaratiilor oficiale ale Paolei Benegas - presedinta agentiei), am fost aleasa coperta lunii ianuarie a revistei Max Italia, dedicata luptei impotriva rasismului si xenofobiei. Toate aceste lucruri pot fi verificate”.

Povestea telefoanelor

Monica afirma si ca a fost platita pentru prezentari: “Antonello de Gennaro minte in continuare si in legatura cu onorariile mele pentru prezentarea din cadrul Saptamanei Modei de la Milano. Pot afirma ca am fost remunerata cu o anumita suma si cu cateva rochii din colectie, una singura costand aproximativ 2.000 de euro”.

Aceasta a precizat ca telefonul Blackberry a fost cumparat din banii sai: “Telefonul Nokia mi l-a daruit inainte sa plec din Italia, spunandu-mi ca dorea sa-mi faca neaparat o surpriza. L-a adus tocmai la aeroport, foarte frumos impachetat cu o fundita. L-am refuzat, explicandu-i ca am destule telefoane mobile noi acasa. M-a convins sa-l primesc, spunandu-mi ca l-as jigni profund cu un asemenea refuz. Telefonul Blackberry a fost cumparat din banii mei. A stiut probabil ce pune la cale si i-a cerut functionarei sa-l treaca pe numele lui, cu adresa lui exacta”.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului