Vedete din Romania

Luminita Anghel nu este geloasa

Desi sunt extrem de ocupati in cursul saptamanii, Luminita Anghel si iubitul ei, " Sanchi ", isi fac timp si pentru distractie . Sambata trecuta, cei doi au petrecut intr-un cunoscut club din Capitala, alaturi de cativa amici, povesteste Cancan.

Cantareata si partenerul ei au impartit masa cu Rocsana Marcu , care, se pare, si-a revenit dupa indelunga perioada de concediu de maternitate . O obisnuita a vietii de noapte bucurestene, proaspata mamica a renuntat un timp la distractii, dar, recent, a reintrat in circuitul cluburilor de fite.

Avand ca scuza zgomotul si muzica data la maximum, Rocsana s-a apropiat atat de mult de iubitul artistei, incat cine nu ar fi stiut ca Luminita e iubita oficiala, ar fi fost convins ca lucrurile stau exact invers.

Pana la urma se aflau la distractie si nu ar fi avut rost sa se enerveze. Sau poate, pur si simplu, nu i s-a parut nimic periculos in atitudinea dezinvolta a Rocsanei.

Luminita Anghel a intrat si ea in randul vedetelor care isi vand imaginea unor branduri celebre. Zilele acestea, cantareata se afla la Praga, orasul in care va filma o serie de reclame pentru compania care o are pe lista VIP si pe Andreea Marin.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare