Vedete din Romania

#noroc #dragoste #luminita anghel

Luminita Anghel l-a parasit si pe Sanchi

Luminita Anghel are probleme in amor. Dupa esecul suferit in urma preselectiei la Eurovision, cantareata se loveste acum de o noua deziluzie. Povestea ei de iubire cu Bogdan Friedrich , zis Sanchi , a luat sfarsit la scurt timp dupa incheierea competitiei.

Luminita si Sanchi au format un cuplu timp de patru ani de zile. Chiar daca in tot acest timp, iubitul artistei a fost vazut adesea umbland cu alte femei prin cluburi, relatia dintre cei doi parea una solida. Lungile nopti petrecute departe de casa, au erodat insa increderea Luminitei in iubit si certurile au devenit o obisnuinta.

Cantareata si-a pus mari sperante in preselectia pentru Eurovision. S-a pregatit intens pentru acest eveniment si s-a luptat mult pentru piesa sa. Tocmai de aceea, acum avea nevoie de sustinere morala din partea iubitului ei mai mult ca niciodata. Nu a primit insa nimic, motiv pentru care s-a certat la cutite cu el si l-a dat afara din casa.

Potrivit revistei Star, in urma acestui conflict, Sanchi si-a facut bagajul si a plecat intr-o vacanta de „recuperare” cu niste prieteni, in Cipru. Cand se va intoarce insa, este foarte posibil sa ramana pe drumuri, tinand cont de faptul ca Luminita a fost cea care l-a cooptat in echipa care conducea firma de organizari de evenimente a solistei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare