Vedete din Romania

#luminita anghel #casa #datorie

Luminita Anghel isi cauta casa noua

Luminita Anghel risca sa ramana fara acoperis deasupra capului din cauza unei restante de 7.600 de euro. Vedeta sustine insa ca cel care ar trebui sa achite datoria este fostul ei iubit, Bogdan Fraedrich, zis Sanchi .

Intervievata de cei de la Cancan, Luminita a explicat dramele prin care trece in ultimul timp, precum si faptul ca se crede blestemata.

Anul acesta s-a dovedit a fi unul plin de ghinioane pentru cantareata Luminita Anghel. Dupa ce s-a despartit de Bogdan Fraedrich, zis Sanchi, toate i-au mers pe dos artistei. Mama ei, in varsta de 83 ani s-a imbolnavit , iar acum a aflat ca urmeaza sa fie data afara din casa impreuna cu mama ei imobilizata la pat si fiul ei, David, in varsta de 12 ani .

Se pare ca Sanchi a refuzat sa mai achite chiria pentru apartamentul pe care il impart, chiar si acum, desi sunt despartiti. Apartamentul este de fapt un duplex de doua etaje, amplasat in zona Dorobanti, pentru care chiriasii plateau 2.800 de euro pe luna.

"Vreti sa stiti prin ce incercari teribile trec? Parca sunt blestemata. La o luna dupa ce m-am despartit de Bogdan, mama s-a imbolnavit. E imobilizata la pat, e nedeplasabila si respira cu ajutorul unui tub de oxigen. De asta nu m-am mutat, pentru ca e intr-o stare critica si are psihicul sensibil. Dar o sa fac si asta. O sa chem o ambulanta, o sa o iau cu o targa si o sa o duc intr-un alt loc care sa ne fie casa", a povestit cantareata pentru Cancan.

In ceea ce priveste datoria de 7.600 de euro, Luminita a declarat ca Sanchi trebuia sa plateasca si ca el este de vina pentru faptul ca au ramas fara casa.

"Foarte bine ca ne-au dat in judecata. Daca ne scadeau din suma pe care ne-o datorau pentru stricaciuni, nu se ajungea aici. Eu, mama si cu David o sa plecam, dar cel care trebuie sa plateasca este Bogdan", a  spus cantareata, dand de inteles astfel ca avea o intelegere cu Bogdan asupra platii locuintei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului