Vedete din Romania

Ludmila Balan, forma fizica excelenta

Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de televiziune din Republica Moldova, Ludmila Balan, supranumita "Tanti Ludmila", a uimit pe toata lumea cu forma fizica excelenta pe care o etaleaza la cei 49 de ani ai sai, povesteste Cancan.

Frumusetea mamei lui Dan Balan , aproape ireala in conditiile in care a trecut demult de prima tinerete, are insa un secret bine ascuns la granita dintre ten si podoaba capilara. Vedeta, careia nimeni nu i-ar da mai mult de 35 de ani la prima vedere, are un lifting facial , ale carui urme sunt foarte vagi si mascate de par.

Se pare ca finele cicatrice nu se pot observa decat daca Ludmila Balan este nemachiata si cu parul prins, ipostaza in care, insa, ea nu se afiseaza aproape niciodata. In Republica Moldova, mama lui Dan Balan are reputatia unei femei foarte frumoase, dar si a unei prezentatoare tv foarte iubite.

Ea a fost multa vreme gazda unei emisiuni pentru copii, de unde s-a si pricopsit cu porecla de Ludmila. Ludmila Balan a avut, timp de aproape un an, si o emisiune la Romantica, fiind cooptata in echipa postului de directorul de atunci al televiziunii, Teo Trandafir.

 

Foto Cancan 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului