Vedete din Romania

Luciu, ofertata sa intre in politica

Intrucat Nicoleta se afla la Cannes, Iuliana a fost cea care a avut o discutie in acest sens cu candidatul la Primaria sectorului 6 al PC. Ambele surori, vedete la Acasa, sunt dorite sa faca parte din partid.

A devenit o moda ca vedetele noastre autohtone sa fie ofertate politic. Recent, atat Nicoleta, cat si sora sa, Iuliana Luciu , au primit propunerea de a intra in Partidul Conservator. Oferta a venit din partea lui Marcel Nicolaescu, candidat la Primaria sectorului 6, cu intentia ca acestea sa fie promovate pe partea de Tineret si Sport. Politicianul o cunostea pe Nicoleta inca de pe vremea cand cei doi au urmat acelasi curs de prim-ajutor, de asistenti medicali .

Dupa cum se stie, inainte de a deveni vedeta, pe cand era iubita lui Dinu Maxer , telenovelista a “prestat” o perioada ca asistenta la Spitalul Universitar, aceasta fiind practic si specializarea sa principala, in acte.

Cum in sectorul 6 se intentioneaza punerea la punct a catorva centre ambulante, de recoltare de sange, surorile Luciu, crescute de altfel in acest sector, in Drumul Taberei, sunt dorite si cu scopul de a aduce lume mai multa la analize, nu doar batrani, ci si tineri. Sansele ca cele doua artiste sa intre in Partidul Conservator sunt destul de mici, avand in vedere, in primul rand, faptul ca ele apartin trustului Pro si nu Intact-ului si, conform contractului, nu pot face o miscare fara acordul PR-ului, pe care mai mult ca sigur nu-l vor avea. Dar vorba ceea, “incercarea moarte n’are”.

Discutii doar cu Iuliana

Cum Nicoleta era plecata la Cannes, discutiile pentru “racolarea” surorilor Luciu in politica au fost purtate doar cu Iuliana. Intalnirea in trei, intre artiste si politicianul care le vrea in partidul sau, urma a avea loc in cursul zilei de ieri, dupa ce vedeta a revenit in tara.

Imbracata ca in telenovela, cu haine tiganesti , cu trandafir in par si plina de zorzoane, Nicoleta s-a afisat, timp de trei zile, la Cannes, la unul dintre cele mai mari si mai importante targuri de productie de televiziune din lume.  Echipa desemnata sa promoveze si sa prezinte, peste hotare, cel mai bun produs de televiziune al momentului de pe piata romaneasca –“Inima de tigan” - a fost “invoita” in perioada 6-9 aprilie de pe platourile de filmare de la Buftea.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare