Vedete din Romania

#lucian mandruta #emisiune #nimic important

Lucian Mandruta nu-si lasa familia sa-i urmareasca emisiunea

Dupa ce avut un esec rasunator cu emisiunea "Paine si circ", Lucian Mandruta a hotarat sa nu le mai dea voie sotiei si copiilor sai sa se uite la " Nimic important ", noul sau proiect TV.
 
"La emisiunea asta nu ma mai urmareste niciunul, nici sotia mea. Le-am interzis. Nu mai vreau. Am trac si nu mai vreau sa discutam despre asta acasa. Vreau, pentru prima data, sa fac un job doar eu si sa-mi asum in intregime greselile, lucrurile bune... Inainte se uitau si discutam si nu m-am simtit bine, mai ales ca a fost un esec. Copiilor mei le-a placut 'Paine si circ'", a declarat Lucian Mandruta pentru adevarul.ro.

Realizatorul TV este atat de prins cu noua sa emisiune, incat spune ca nici noaptea nu are un somn linistit . ”Noaptea trecuta mi-am visat un fost patron. Se facea ca scriam amandoi o prezentare pentru un eveniment. Cum au reusit sefii sa patrunda in visele mele... eu asta nu pot sa pricep. Sunt si ei parte din familie, din viata? Se poate, atunci cand meseria te obsedeaza!”, a povestit Mandruta pentru revistavip.net.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului