Vedete din Romania

#album #idila #adolescenta #stefan banica jr #luana ibacka

Luana Ibacka a avut o idila cu Stefan Banica Jr

Luana Ibacka, fosta sotie a prezentatorului Cabral, a marturisit ca a avut o idila cu cantaretul Stefan Banica Jr pe cand erau doar niste adolescenti.

Invitata in cadrul emisiunii "Wowbiz", de la Kanal D, Luana Ibacka a facut dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu Cabral, dar si despre idilele sale adolescentine.

Prezentoarea TV a marturisit ca in adolescenta a fost curtata chiar si de Stefan Banica Jr. Desi nu au avut o relatie oficiala, intre ei au existat intotdeauna "anumite flirturi si ocheade".

Artistul i-a dedicat chiar si o melodie prezentatoarei, intitulata "Luana", care a aparut pe primul album al cantaretului, "Un actor, un rock'n'roll".

Versurile piesei dedicate Luanei Ibacka sunt destul de sugestive in privinta sentimentelor pe care le nutrea Stefan Banica pentru fosta sotie a lui Cabral: "Nu-ti spun ca te iubesc ca stii prea bine/ Dar vei vedea ca dragostea dintai ramane...".

Luana Ibacka s-a casatorit cu prezentatorul TV Cabral in anul 2000, dupa patru ani de relatie. Cei doi au divortat dupa doi doi ani de casnicie si au impreuna o fetita in varsta de 11 ani.

Sursa foto: www.protvmagazin.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare