Vedete din Romania

Lorena Trica de la Pitesti la Milano

Spectacol, lumini, culoare, muzica si un public extaziat. Lumea s-a inghesuit vineri seara in Club Zion, din Pitesti, pentru un show prilejuit de o prezentare de moda marca Lorena Trica. Ea va pleca vara aceasta pentru trei saptamani in Italia, unde va urma cursurile binecunoscutului Institut de Moda de la Milano.

 “Colectia "Dolly and me", pe care am prezentat-o la Bucharest Fashion Week , este inspirata din ideea ca femeile nu trebuie sa uite sa fie copii. Indiferent de varsta. Eu ma uit la desene animate cu baietii mei. Mai ales la . De fapt, toata viata ne jucam. Si am vrut ca rochiile sa fie inspirate de copilarie si, mai ales, de copiii mei”, a declarat Lorena.

Printre profesorii de la care sotia fotbalistului va invata secretele acestei meserii este si Roberto Cavalli, pe care Lorena il va intalni pentru prima oara, cu toate ca italianul a fost prezent la Bucharest Fashion Week .

"M-am inscris la o scoala de vara la acest institut pentru ca mi s-a parut o provocare sa invat moda de la cei mai tari oameni din domeniu, printre care si Cavalli, pe care l-am ratat la saptamana modei din Capitala. Am adormit si n-am mai ajuns la petrecerea care a avut loc dupa prezentari”, a marturisit Lorena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului