Vedete din Romania

# jurati vocea romaniei #vocea romaniei #adi despot #loredana groza

Loredana si Adi Despot, dati afara de la "Vocea Romaniei"

Noul sezon al show-ului "Vocea Romaniei" vine cu schimbari majore. Se pare ca Loredana Groza si Adi Despot nu vor mai face parte din juriu.

Pavel Bartos a anuntat in finala emisiunii "Romanii au talent" ca Irina Rimes este noul antrenor de la "Vocea Romaniei".

Irina este primul antrenor din sezonul 8 Vocea României, însă acesta este doar începutul. Schimbările continuă şi noi antrenori sunt gata să-şi ocupe locurile pe scaune şi să înceapă competiţia“, se arată în comunicatul de presă remis de Pro TV.

Plină de emoţii şi fericită că face parte din echipa celei mai tari competiţii a vocilor, Irina a declarat: „Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea", a declarat Irina Rimes.

De asemenea, potrivit zvonurilor, nici Adrian Despot nu va mai face parte din juriul emisiunii. Deocamdata nu s-a aflat cine il va inlocui pe acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare