Vedete din Romania

Loredana, indragostita de colanti

O gasim intotdeauna la rubrica “Bine imbracate”, si asta pe buna dreptate, chiar daca tinutele ei au fost considerate uneori socante. Loredana Groza, care probabil are acasa un sifonier cat o garsoniera, s-a indragostit insa iremediabil de o pereche de colanti maro , relateaza Click.

Iata ca Loredana, una dintre femeile care-si poarta cu maiestrie statutul de vedeta, a facut o abatere de la aceste reguli nescrise si a afisat, la doua evenimente diferite, aceeasi pereche de pantaloni sexy, usor de tinut minte datorita culorii si a materialului lucios.

Primul eveniment la care solista a aparut imbracata in respectivii colanti a fost prezentarea de moda semnata Kristina Dragomir si care a avut loc pe 6 februarie 2008 la palatul Bragadiru .

Aceiasi pantaloni mulati, foarte sexy de altfel, au fost purtati de excentrica Lori si la deschiderea clubului exclusivist Infidelio, eveniment care a avut loc sambata trecuta, pe 22 martie.

Cei drept, celebrii colanti maro au ajutat-o pe Lori sa-si puna in valoare picioarele si silueta de invidiat.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului