Vedete din Romania

Loredana Groza, invitata de onoare

Loredana Groza , interpreta Rodiei din telenovela “Inima de tigan”, difuzata de postul “Acasa”, i-a facut concurenta, duminica dupa-amiaza, colegului ei Cabral , relateaza Ziarul. Prezenta in calitate de invitat in studioul emisiunii “ Duminica in familie ”, Lori a diminuat fara voia ei ratingul inregistrat de show-ul “In al-9-lea cer”, transmis la Acasa TV pe acelasi segment orar cu emisiunea Mihaelei Radulescu.

A acceptat invitatia

Artista a dat curs invitatiei venite din partea Mihaelei Radulescu de a fi prezenta in emisiunea Duminica in familie, de la postul concurent, Antena 1. Desi este angrenata in cel mai mare proiect de la Acasa Tv si participa, aproape zilnic, pe platourile de la Buftea la filmarile telenovelei Inima de tigan, Lori a acceptat sa mearga la un post concurent, la o emisiune in direct, care era transmisa pe acelasi segment orar cu cea prezentata de Cabral si Adela Popescu, “In al -9-lea cer”.

Despre moda si tendinte

Solista a fost invitata de onoare a Danei Budeanu, cea care are o rubrica permanenta de moda in cadrul Duminicii in familie. Considerata una dintre cele mai nonconformiste si indraznete vedete autohtone, Lori a vorbit pe larg despre moda si noile tendite ale acesteia. “Trebuie sa indraznim. Nu conteaza ce zice lumea, conteaza cum te simti si care este atitudinea ta. Din cand in cand e bine sa mai treci si pe rosu”, a spus Lori, incercand sa schimbe mentalitatea romanilor in materie de stil vestimentar . Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare