Vedete din Romania

#concurs #turneu #album #eurovision #loredana groza #miza politica

Loredana Groza: "Eurovision este un concurs cu miza politica"

Loredana Groza a marturisit ca nu ar participa vreodata la concursul international Eurovision, deoarece considera ca premiile acestui show se dau din considerente politice.

Chiar daca piesele sale sunt foarte bine primite de public si extrem de apreciate, Loredana Groza spune ca nu mai este interesata sa participe la Eurovision din cauza mizei politice puse in joc in acest concurs.

"Mi se pare un concurs cu o foarte mare miza politica, cu prea multe necunoscute, la care cu siguranta nu voi mai participa", a declarat artista.

Loredana Groza va pleca in curand intr-un turneu de promovare al celui mai nou album al sau si spune ca succesul se obtine prin foarte multa munca si multa rabdare.

"Nu dau sfaturi, dar este nevoie de foarte multa munca si de incercari succesive, ca la matematica. Trebuie sa incerci pana iti iese, pentru ca nimic in viata nu vine servit pe tava. Daca tradezi munca, te tradeaza la randul ei. Succesul este o loterie, dar si o munca neintrerupta.

Sunt extrem de fericita ca «Apa» e a sasea saptamana piesa numarul 1 atat la radio, cat si la TV. «Apa» a ridicat stacheta atat de sus. De-abia astept sa plec in turneu, sunt foarte multi ani de cand n-am mai facut astfel de show-uri prin tara", a declarat Loredana pentru ziarul "Ring".

Sursa foto: www.puterea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare