Vedete din Romania

Loredana Groza a lucrat 72 de ore fara sa doarma

Lunile in care s-a filmat lungmetrajul " Supravietuitorul ", regizat de Sergiu Nicolaescu , au reprezentat pentru Loredana Groza cea mai incarcata perioada din viata ei. Pentru ca nu ar fi putut sa renunte la contractele pe care le avea ca artista, Lori si-a jucat in paralel rolurile de actrita si cantareata, relateaza Cancan.

Insa, nu i-a fost usor. Agenda s-a incarcat atat de tare la un moment dat, incat vedeta a fost nevoita sa munceasca non-stop 72 de ore fara sa inchida un ochi, un nou record personal. Dar s-a indragostit nebuneste de personajul ei.

"Miss Lori este un personaj cu o viata agitata si cu toate acestea traieste intr-un soi de inchistare, nu face ceea ce si-ar dori sa faca si atunci sentimentele ei rabufnesc prin muzica, prin melodiile care contin mesaje subliminale. Miss Lori iubeste un barbat, dar traieste cu altul si, cu toate acestea, pare un personaj pozitiv", sustine artista.

Filmarile pentru "Supravietuitorul" au inceput in vara anului trecut si s-au derulat initial la Praga. Miss Lori, cantareata de cazinou , luata chiar de patron sub aripa lui protectoare, a evoluat in cea mai mare parte a timpului pe scena de la Odeon .


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare