Vedete din Romania

#liviu varciu #idila #iubita

Liviu Varciu s-a impacat cu iubita

Liviu Varciu traieste o poveste de dragoste nabadaioasa cu dansatoarea . S-a cuplat cu ea la inceputul  acestei luni, la doua saptamani i- a dat papucii si acum a luat-o inapoi. Intre timp, el "s-a laudat" prin presa ca a reusit sa convinga o fata sa faca sex cu el in doar 10 minute.

Se pare ca Andreea si Liviu au rezistat sa stea departe unul de celalalt doar cateva zile. La sfarsitul saptamanii trecute, cei doi indragostiti au fost zariti impreuna in clubul Player din Bucuresti.

De altfel, Liviu si Andreea si-au petrecut tot week-endul impreuna. Acestia au fost sambata sa se bronzeze la piscina Clubului Diamond, ca mai apoi sa mearga la ziua de nastere a unui prieten de-al actorului si sa se intoarca tot in apartamentul lui Liviu.

"Da, suntem împreuna. M-am atasat foarte tare de Liviu. Noi luaseram doar o pauza, nu ne despartiseram definitiv", a recunoscut Andreea Popescu pentru Libertatea.

"Andreea este o fata extraordinara", a admis la randul lui, Liviu, pentru aceeasi publicatie.

Se pare ca Andreea a trecut si peste aventura de doar cateva ore pe care a avut-o Liviu cu Alina, o animatoare din Clubul Player. "Eu si Liviu eram certati atunci. Dupa ce ne- am impacat, chiar el mi-a spus exact ce s-a intamplat", a explicat Andreea pentru Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului