Vedete din Romania

#dragoste #emisiune #liviu varciu #simona patruleasa #kanal d #Roata norocului

Liviu Varciu, indragostit. De ce sortii nu-i sunt favorabili

Liviu Varciu si-a revenit dupa despartirile de Adelina Pestritiu, nu mai este niciun dubiu. Ajutor pretios a avut din partea unei indragite vedete in prezenta careia prezentatorul Kanal D spune ca pur si simplu se pierde. 

Carismaticul Varciu a fost pus pe jar de una frumusetea uneia dintre cele mai indragite vedete de la noi, Simona Patruleasa. Fastacit de prezenta acesteia, prezentatorul emisiunii Roata Norocului a reusit cu greu sa-si gaseasca vorbele: “E greu sa ai cuvintele la tine langa o femeie atat de frumoasa, asa m-am pierdut toata viata mea!”, a spus Liviu Varciu.

El a profitat de ocazie si a povestit telespectatorilor cum s-a indragostit de frumusetea Simonei Patruleasa in urma cu multi ani. “Invitata noastra de astazi este o frumusete rara, o fata serioasa si maritata. Am cunoscut-o acum multi ani la filmarea a unui videoclip, iar cand a aparut pe platou acest inger frumos, ne-am indragostit toti de ea, pentru ca frumusete ca a ei nu mai vezi”, a spus Liviu Varciu.

Din pacate insa pentru acesta, stirista de la Kanal D este casatorita de multi ani. Asa ca Varciu a incercat sa afle de la invitata lui daca dragostea dispare dupa multi ani de relatie. Raspunsul invitatei sale a fost pe masura frumusetei acesteia. “Depinde de omul de langa tine. Cred ca e ca o loterie!”, i-a marturisit Simona.  

Mai multe declaratii incendiare ale indragitelor vedete in emisiunea “Roata Norocului” care va fi difuzata in aceasta seara de la ora 20.00, la Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului