Vedete din Romania

#fata tumefiata #instagram #liviu varciu

Liviu Varciu, cu fata tumefiata pe Instagram. Ce i s-a intamplat prezentatorului TV

 

Liviu Varciu se afla in vacanta, in Maldive, insa se confrunta cu o situatie neplacuta, dupa ce s-a trezit cu fata umflata.

Liviu Varciu si-a ingrijorat fanii dupa ce a avut o aparitie socanta pe Instagram. Vedeta a povestit ca i-a umflat fata din cauza aerului conditionat. „Azi-noapte mare caldura, mare, mare. Stateam eu asa si am zis sa dau drumul la aerul conditionat. Am luat telecomanda si am dat sa se stinga in 30 de minute. M-am culcat la 12. Pe la 5:20 se trezeste doamna, aerul mergea. M-am trezit si eu la 8… M-am umflat tot, am atata capul. M-ati injurat rau de tot“, a povestit Liviu Varciu pe retelele sociale.

Starea lui Liviu Varciu nu s-a imbunatatit si a fost nevoit sa mearga la medic pentru un consult de specialitate. „M-am trezit frumos, gata ma, nu mai e asa rau. E mai rau! Cineva ma bate, clar. Ma duc la cabinetul medical ori am… Eu am vazut multi chinezi pe aicea si poate ne transformam toti. Mai am un pic si aia e. Am un cap cat… Alta si mai buna, acum cand a iesit soarele. Mi-a zis doamna doctor ca n-am voie la soare. Spune ce mai vrei? La zapada am? Si a zis ca da. Cineva e unde nu trebuie”, a mai povestit prezentatorul TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului