Vedete din Romania

#apartament #rate #datorie #liviu varciu #banca.

Liviu Varciu are patru rate restante la banca

Liviu Varciu are probleme cu banca. Varciu are nu mai putin de patru rate restante la creditul ipotecar contractat pentru achizitionarea apartamentului sau de patru camere din cartierul bucurestean Dristor.

Potrivit cancan.ro,  la sfarsitul anului trecut, dupa ce a primit zeci de sesizari si somatii, Liviu Varciu a fost instiintat ca risca sa fie executat silit, banca avand dreptul sa-i ia casa cu care a girat imprumutul.

Contactat telefonic, fostul membru al trupei L.A. a recunoscut ca este dator la banca, insa nu si-a achitat restantele in mod intentionat, in semn de protest.

"Toti avem rate restante. Asta e tara restantierilor, dar la mine e altceva. Am solicitat o micsorare a dobanzii de la 10% la 6%, ca sa am rata de 700 de euro, si nu au vrut. Astept sa am o discutie cu ei, cu cei care au spot publicitar acum pe piata cu . Care locuinta? Cele care le fac pe spatele nostru? Platesc de parca as avea o vila, nu un biet apartament", a declarat Varciu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului