Vedete din Romania

#declaratii despre nunta #Lidia Buble #razvan simion #nunta

Lidia Buble si Razvan Simion se pregatesc de nunta: "Vor fi peste 500 de invitati"

Lidia Buble si Razvan Simion se pregatesc de nunta. Cel putin asta a lasat Lidia sa se inteleaga in cadrul unui interviu, cand nu s-a sfiit sa dea detalii despre numarul invitatilor si detalii despre ziua cea mare.

Lidia Buble a vorbit si despre ziua cea mare, momentul in care va fi mireasa: "Voi fi o mireasa non-conformista, normal. Nu stiu. Va fi o zi perfecta. imi doresc sa fie o zi speciala alaturi de familia mea, de prieteni, de oameni dragi. O zi de sarbatoare cu multa distractie si multa voie buna. Cu siguranta va fi o nunta foarte mare. Nu cred ca in cazul meu se va putea face o nunta restransa. Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoti si cateva sute de verisori. In neamul nostru, o nunta restransa inseamna 300 de persoane. Cand nu e restransa, e vorba de o nunta cu 500-600 de persoane. Chiar in vara aceasta, pe 27 mai, se casatoreste ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitati.", a declarat Lidia Buble intr-un interviu acordat revistei OK!

"Ai mei nu l-au cunoscut pe Razvan nici pana acum. Nu vreau sa grabesc si sa presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dura. Are anumite principii. Mi-a spus ca vrea sa-mi cunoasca alesul doar in momentul in care ne casatorim. Sunt convinsa ca in momentul in care il vor cunoaste pe Razvan, le va face foarte mare placere.", a mai spus cantareata.

Lidia Buble a vorbit si despre relatia pe care o are cu cei doi copii ai lui Razvan Simion: "Ma inteleg foarte bine cu copiii lui Razvan. De fiecare data cand vin aici (in Bucuresti – n.r.), mergem la shopping, facem tot felul de jocuri, am fost si in vacanta. Ultima vacanta a fost chiar de Paste, cand am fost in Viena. Sunt cumva ca doi fratiori mai mici pentru mine pentru ca am frati de aceeasi varsta cu ei. imi sunt foarte dragi. Ne intelegem de minune".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului