Vedete din Romania

# lidia buble amanta # lidia buble iubit #Lidia Buble #razvan simion

Lidia Buble, despre perioada in care a fost amanta lui Razvan Simion

Lidia Buble are a o relatie cu realizatorul Razvan Simion de mai bine de doi ani. Idila lor a creat insa un scandal urias, deoarece matinalul de la Antena 1 era casatorit cu Diana, femeia care i-a stat alaturi mai bine de 15 ani si i-a daruit doi copii.

Desi o perioada s-au ascuns si nu au dorit sa recunoasca ca sunt impreuna, dupa ce Razvan a anuntat ca divorteaza, s-au afisat impreuna si de atunci sunt de nedespartit. Cu toate acestea, in acea perioada, parintii Lidiei au trecut prin momente de cosmar, dupa cum a povestit insasi vedeta in cadrul unui interviu recent.

"Viata ca persoana publica este foarte expusa. Oamenii mereu vor judeca. Au fost foarte multe critici legate de relata mea cu Razvan. Ai mei au foarte mare incredere in mine, insa. Ei stiu ce au crescut acasa. Au inceput sa-i deranjeze si pe ei in momentul in care au inceput sa-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori si poze. Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru ca sunt niste oameni simpli, foarte credinciosi si lor le place sa stea asa mai feriti de viata asta de celebritate. De foarte multe ori s-a sunat acasa la mine.  Mami si tati sunt niste persoane foarte deschise si au vorbit frumos, asa ca de fiecare data nu au fost probleme, dar evident nu s-au simtit bine. Incercau sa-i provoace si de multe ori le vorbeau si foarte urat despre mine ca om. Iti dai seama ca orice parinte este afectat cand copilul lui este bombordat din toate partile. Ziceau ceva de genul ca «fata dumeavoastra a stricat casa, ca si-a bagat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata si fratii mei ma cunosc foarte bine incat stiu ca nu as face niciodată vreun rau nimaui", a spus Lidia Bule la Adevarul.ro Live.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare