Vedete din Romania

#Lidia Buble # condamnare la inchisoare #inchisoare #mita

Lidia Buble, condamnata la un an de inchisoare. Cantareata, acuzata de dare de mita

Lidia Buble a fost condamnata la un an de inchisoare pentru ca a incercat sa le ofere mita politistilor. Aceasta a fost oprita in trafic pentru un control de rutina. Pentru a nu fi testata cu aparatul etilotest, cantareata le0ar fi oferit oamenilor legii o suma de bani.

 

Se pare ca Lidia Buble ar fi vrut sa mituiasca politistii de la Brigada Rutiera cu 900 de lei. Prin urmare, Lidia Buble a fost condamnata la un an de inchisoare cu suspendare si la munca in folosul comunitatii dupa ce, in perioada pandemiei a dorit sa mituiasca politistii care au oprit-o in trafic.

Decizia a fost luata de Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti. In perioada pedepsei, cantareata trebuie sa respecte cateva reguli stricte, printre care, trebuie sa se prezinte regulat la Sediul de Probatiune din Bucuresti, sa anunte schimbarea domiciliului, dar si orice deplasare care depaseste perioada de cinci zile si sa anunte schimbarea locului de munca

In plus, timp de 90 de zile, Lidia Buble trebuie sa presteze munca in folosul comunitatii. Aceasta decizie nu este insa una definitiva si poate fi atacata in prin apel. 

“Condamna inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an inchisoare pentru infractiunea de dare de mita. In baza art. 91 c.pen. dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de incercare pe o durata de 2 ani.

In baza art. 93 alin. 1 si alin. 2 lit. b c.pen pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie sa respecte urmatoarele masuri de supraveghere si obligatii:

a)sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Bucuresti, la datele fixate de acesta; b)sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; c)sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile;

d)sa comunice schimbarea locului de munca; e)sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta. f) sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre serviciul de probatiune sau organizate in colaborare cu institutii in comunitate.

In baza art. 93 alin. (3) C. pen., pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o munca neremunerata in folosul comunitatii in cadrul loc. Bucuresti -Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca sau la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie Sociala Sector 1 Bucuresti, pe o perioada de 90 de zile.

Atrage atentia inculpatei ca daca pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea-credinta, nu respecta masurile de supraveghere sau nu executa obligatiile impuse ori stabilite de lege, respectiv daca pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul savarseste o noua infractiune, instanta va revoca suspendarea si dispune executarea pedepsei”, scrie in hotararea magistratilor, potrivit antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare