Vedete din Romania

#liceenii #vedete intern #actori liceenii #viata actori liceeni #cum s-au schimbat liceenii

"Liceeni". Iata cum s-au schimbat si ce drumuri au ales in viata actorii celebrei pelicule

Pelicula romaneasca "Liceeni" a fost una dintre cele mai de succes productii ale anilor '80. Acest film a devenit practic un simbol al adolescentei, iar multe dintre melodiile si replicile tinerilor actori au ramas si acum vii. Iata insa cum s-au schimbat cei mai indragiti actori la 27 de ani de la aparitia acestui film:

1. Stefan Banica Jr.

Stefan Banica Jr a sfasiat inimile tuturor domnisoarelor inca din tinerete, dupa ce a primit rolului chipesului Mihai, in pelicula "Liceeni". Acum, la 27 de ani de la aparitia sa in aceasta pelicula, la varsta de 46 de ani, Banica se poate lauda cu aceeasi charisma si atractie fatala pentru femei. El a fost casatorit de doua ori pana in prezent, cu Mihaela Radulescu si Andreea Marin, cu care impreuna un copil. In prezent, el traieste o frumoasa si intensa poveste de dragoste cu cantareata Lavinia Parva, mai tanara decat el cu 17 ani.
Pe plan profesional, Stefan Banica Jr se bucura de un mare succes, fiind considerat un artist complet.


2. Oana Sarbu

Oana Sarbu, devenita celebra prin rolul Danei din "Liceenii", a fost un adevarat model pentru adolescentele anilor '80. Acum, la 27 de ani de la aparitia in celebra pelicula, Oana Sarbu are o relatie de mai multi ani cu jurnalistul Robert Turcescu si se dedica in exclusivitate baietelului sau, pe care l-a adoptat.

CITESTE SI: 
Vedete care si-au salvat casnicia la psiholog 

3. Mihai Constantin

Mihai Constantin a interpretat unul dintre cele mai savuroase personaje ale peliculei "Liceenii". Zambetul sau strengaresc si simtul umorului ale actorului au ramas bine intiparite in memoria publicului. Acum insa, Mihai Constantin este de nerecunoscut. S-a ingrasat enorm si si-a pierdut si frumoasa sa podoaba capilara. El joaca inca pe scena Teatrului Bulandra.

4. Cesonia Postelnicu

Cesonia Postelnicu, care a interpretat-o pe Geta in filmul "Liceeni", s-a transformat intr-o adevarata doamna si a reusit sa isi pastreze o silueta impecabila chiar si la varsta de Ea joaca pe scena Teatrului National si poate fi vazut in numeroase piese. Printre acestea se numara "Purificare", "Idolul si Ion Anapoda" sau "Egoistul".



Citeste si: 
Gaz pe foc: ce s-a ales de o trupa sex-simbol


Sursa foto:mihaiconstantin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare