Vedete din Romania

#Anghel Damian #declaratii #lia bugnar #despartire

Lia Bugnar, detalii nestiute despre despartirea de Anghel Damian: „Eu nu voiam...”

Ani de zile, Lia Bugnar si Anghel Damian au format un cuplu, insa relatia lor de iubire s-a terminat brusc, iar in viata actorului a aparut Theo Rose, care este in prezent iubita lui.

 

Invitata in emisiunea online „Intrebarea Mesei Rotunde”, moderata de Marius Manole, Lia Bugnar a vorbit despre momentele si starile pe care le-a trait atunci cand s-a despartit de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar stiu din interior lucrurile, nu vreau sa vad distorsiunile. Viata e interesanta in fiecare zi, pentru ca reusesc sa pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comporta bine in situatia data. De cateva zile incoace reincepe sa mi se para ca sunt frecventabila”.

Actrita, care a lucrat alaturi de Anghel Damian atat la scenariul serialului „Clanul”, in care joaca si Theo Rose, cat si la scenariul serialului „Vlad”, ambele difuzate de PRO TV, a vorbit si despre trecutul ei.

„Cred ca indragosteala este ceva extrem de placut omului, dar cred ca ea isi arata valoarea un pic dupa ce trece. Foarte putine lucruri tin pana la sfarsitul vietii. Am fost maritata dintr-o inconsecventa fata de principiile mele din copilarie. Eu nu voiam sa ma marit in viata mea si nu voiam sa am copii. In cartierul nostru eram toti niste copii care ne sprijineam unii pe altii in momentele in care erau scandaluri in casa, era dezastru”, a spus Lia Bugnar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare