Vedete din Romania

# vedete cancer #leo iorga #tratament cancer

Leo Iorga are nevoie de 50.000 de euro ca sa-si salveze viata

Leo Iorga se lupta deja de 7 ani cu o boala necrutatoare, cancer la plamani. Analizele din ultimele luni nu au iesit insa prea bine, asa ca solistul trebuie sa inceapa un nou tratament. De data aceasta, este vorba de un tratament revolutionar, in Turcia, care l-ar putea salva pe Leo Iorga. Singurul impediment: tratamentul costa 50.000 de euro.

“Starea de sănătate a lui Leo nu este deloc bună, ultimele rezultate în urma analizelor nu ne-au bucurat deloc! Plus că se enervează foarte des, din cauza bolii, şi tot aşa. Când ştii că eşti cu securea deasupra capului, este şi normal. Acum îi mai trebuie iar 50.000 de euro pentru tratament. Trebuie să facă un fel de radioterapie, iar fiecare şedinţă costă 7.000 de euro. El trebuie să meargă să facă asta într-o ţară din Uniunea Europeană sau în Turcia”, a declarat in exclusivitate pentru Click, Paula, sotia solistului. 

Pentru a face rost de bani, cei doi incearca sa vanda vila din Eforie, pe care au scos-o pe piata cu 250.000 de euro. Dar inca nu au gasit cumparator. 

Potrivit aceleiasi surse, in urmă cu un an, Leo Iorga a ajuns la o clinică din Cuba, pentru un vaccin anticancer, drum care l-a costat 10.000 de euro. Acum face demersuri pentru ca tratamentul cu cannabis să fie legalizat şi în România. Artistul a trecut şi prin cinci intervenţii chirurgicale, la plămâni, la creier şi la glandele suprarenale, pentru extirparea unor tumori. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului