Vedete din Romania

#lenny kravitz #rulota #cantaret

Lenny Kravitz locuieste de doi ani intr-o rulota

Cantaretul Lenny Kravitz a locuit , in ultimii doi ani, intr-o rulota, pe o plaja din Bahamas. Artistul in varsta de 47 de ani a declarat ca se simte "ca acasa" pe insula Eleuthera, locul natal al mamei sale, dezvaluind ca acolo si-a gasit inspiratia pentru noul sau album, " Black And White America ".

Lenny Kravitz si-a vandut recent casa din New York si are resedinta permanenta la Paris. "Este un loc in care ma simt ca acasa. M-am tot dus acolo inca de cand aveam cinci ani" a marturisit artistul.

"Locuiesc intr-o rulota pe plaja. Am un hamac si un jeep pe care l-am cumparat cu banii de pe primul meu album. Ma trezesc noapte auzind muzica." povesteste Kravitz.

Lenny, al carui tata este evreu, insista ca a crescut fiind obisnuit cu amestecul de rase , dar a fost socat de atitudinea oamenilor atunci cand si-a inceput cariera muzicala.

"Cand am debutat in industria muzicala mi s-a spus ca nu sunt suficient de negru sau nu sunt suficient de alb. Nu ma potriveam intr-o categorie anume. Mi s-a parut o chestie interesanta." a declarat cantaretul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului