Vedete din Romania

Legatura socanta dintre cele doua iubiri ale lui Adrian Iovan

Pilotul Adrian Iovan a murit pe 20 ianuarie in tragicul accident aviatic ce a avut loc in Muntii Apuseni. A fost un barbat care mereu s-a implicat in relatii stabile si era un familist convins. Cu toate acestea, Adrian Iovan parca era urmarit de ghinion in dragoste. Ba, mai mult, a murit cu regretul ca nu si-a gasit marea dragoste.

Cel putin asta declara pilotul intr-unul dintre ultimele sale interviuri. Adrian Iovan parea extrem de trist in ultima vreme, iar viata de unul singur era o povara din ce in ce mai mare pentru el.

"Ce bine ar fi daca ar exista o doamna in viata mea!", a marturisit Adrian Iovan, intr-un interviu pentru cancan.ro, cu cateva ore inainte sa aiba loc tragicul accident.

Citeste si: Instariti, dar zgarciti peste masura! Cele mai zgarcite vedete din Romania

Povesti de dragoste patimase

Cu toate acestea, Adrian Iovan a avut parte de implinirea ideala pe plan sentimental alaturi de Romanita Iovan, cea de-a doua sa sotie. Acesta a iubit-o patimas si a suferit crunt in 2008, in momentul in care creatoarea de moda a pus capat casniciei.



La cateva luni de la despartirea de Romanita Iovan, pilotul Adrian Iovan si-a gasit linistea alaturi de o noua femeie, medicul ginecolog Mihaela Steriu.

Citeste si: Invata sa te imbraci rafinat de la actrita Olivia Palermo

Mihaela Steriu, medicul care a asistat-o la nastere pe Romanita

Fara sa isi dea seama, chiar Romanita Iovan i-a adus-o in cale pe Mihaela lui Adrian. Aceasta a fost chiar medicul care a asistat-o la nastere pe creatoarea de moda, in 2006, cand l-a adus pe lume pe fiul sau, Albert.

Adrian Iovan si Mihaela s-au cunoscut atunci si au ramas in relatii foarte bune.

In 2008, Adrian Iovan si Mihaela au devenit un cuplu si au trait discret, timp de cinci ani, o frumoasa poveste de dragoste.



Mihaela Steriu a intrat si ea in aceasta relatie dupa un divort dureros de omul de afaceri Alexandru Steriu, cu care a avut un mariaj de 12 ani. Mihaela are si ea din prima casnicie o fetita de 12 ani, care fusese primita cu bratele deschise de Adrian Iovan. In perioada in care a fost cu Mihaela, Adrian Iovan era din nou zambitor si parea implinit, mai ales ca simtea ca are din nou o familie. Totusi, relatia celor doi s-a incheiat la in urma cu cateva luni, insa ei ramasesera in relatii amibiale.




Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului