Vedete din Romania

#lavinia petrea insarcinata #sarcina lavinia petrea #Lavinia Petrea #sarcina

Lavinia Petrea, insarcinata cu cel de-al treilea copil

Lavinia Petrea, prezentatoarea stirilor de la Pro TV este insarcinata din nou. Vestile au fost confirmate chiar de stirista, care se declara foarte fericita, mai ales ca isi dorea o familie numeroasa.

 

Vedeta este insarcinata in cinci luni si nu a renuntat la munca, chiar daca aceasta se trezeste in fiecare dimineata la ora 3:30.

"Al treilea copil este pe drum, sunt insarcinata in cinci luni. Suntem foarte fericiti si nerabdatori sa fim asa cum ne-am dorit, o familie cu trei copii. Dumnezeu a fost bun cu noi. Eu ma simt bine deocamdata, desi aceasta sarcina a venit destul de repede dupa cea cu Klara si sper ca totul sa fie bine si sa avem inca o fetita sanatoasa", a marturisit Lavinia Petrea, pentru avantaje.ro.

Desi este insarcinata cu cel de-al treilea copil, Lavinia isi pastreaza silueta. Multe dintre femei o invidiaza pentru acest lucru si se intreaba cum a reusit sa slabeasca dupa sarcinile anterioare.

"Cred ca tine foarte mult de gene. De metabolismul fiecarei femei si de impactul pe care il are acea sarcina asupra organismului. La finalul celor doua sarcini cred ca am fost o gravida normala, sa zic asa. Am luat 15 kilograme. Norocul meu a fost ca m-am refacut repede, dupa. Nu am facut excese in alimentatie, gatesc destul de sanatos, rar mananc prajituri, eventual gust din desertul sotului. Si cred ca se pune si faptul ca nu ma feresc sa car in brate si cate doi copii in acelasi timp", a declarat Lavinia Petrea.

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare