Vedete din Romania

#lavinia petrea gravida #stirile protv #Lavinia Petrea #prezentatoare tv

Lavinia Petrea a dezvaluit numele celui de-al treilea copil

Stirista Lavinia Petrea este insarcinata si va avea o fetita. Prezentatoarea stirilor matinale de la ProTv va naste prin cezariana.

"Ma simt foarte bine, am norocul de un program foarte bun si am revenit repede la serviciu si dupa prima sarcina, si dupa a doua, aveau trei luni jumatate copiii. Mi-a permis programul – la ora 11, sunt acasa, deci tot restul zilei il dedic copiilor. Aveam nevoie sa fiu conectata si la munca, in continuare. Cred ca, daca m-as fi rupt complet, sa fi stat acasa cu copiii doi ani, nu stiu daca m-as fi simtit cu totul implinita", a spus Lavinia Petrea intr-un interviu pentru revista Unica.

Vedeta TV va naste in august. "Pana acum, nu se vede pe ecran, dar, daca n-o sa-mi mai placa de mine, o sa raman acasa. Deci nu stiu. La celelalte sarcini am mers pana aproape de luna a opta si, din punct de vedere fizic, nu am avut probleme", a declarat prezentatoarea de stiri.

Lavinia Petrea va naste a treia oara prin cezariana. "Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural. La prima sarcina nu s-a putut, depasisem destul de mult si termenul. Apoi, a doua sarcina, venind destul de repede dupa prima, nici nu s-a mai pus problema nasterii naturale. Acum la fel, tot prin cezariana", a precizat Lavinia.

Lavinia si sotul ei, Romulus Dan Varga, au ales deja numele fetitei care se va naste in vara. "Sotul meu are radacini nemtesti, parintii lui locuiesc in Germania si am dorit sa gasim ceva din acelasi registru cu numele lui Mathias si al Klarei si ne-am gandit la Karin", a declarat Lavinia Petrea pentru Unica.

Foto: Unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului