Vedete din Romania

#nicoleta nuca #vedete intern #lavinia parva #stefan banica junior #showbiz #relatie

Lavinia Parva, in pericol! O brunetea focoasa i-a declarat iubirea lui Banica Jr

De cateva zile, iubita lui Stefan Banica Jr se pare ca nu mai are liniste. O tanara moldoveanca de peste Prut flirteaza cu artistul fara nicio jena. Ba chiar da declaratii publice in care isi afirma raspicat ca il apreciaza ca barbat!

Nicoleta Nuca are doar 20 de ani, dar nu e deloc lipsita de curaj si de inhibitii. Tanara artista in devenire si-a propus sa castige "X-Factor" si, se pare, si pe Stefan Banica. Frumoasa, senzuala, tanara nu a scapat neobservata si pare ca are mari sanse sa isi atinga macar o parte din teluri. In timpul auditiilor, ea a avut un schimb de priviri dulci cu celebrul cantaret.

"Imi doresc sa cant in duet cu Stefan Banica. Este un artist complet, un profesionist, de la care am multe de invatat. As fi onorata sa colaboram. Stefan Banica e un barbat atragator si carismatic. Ma simt onorata ca am reusit sa-i atrag privirea, dar am venit la «X-Factor» pentru a cuceri, in primul rand, publicul romanesc! Cred ca Lavinia Parva nu are nici un motiv de ingrijorare", a declarat moldoveanca.

"Nu mi-am putut lua privirea de la tine! Esti si frumoasa, ai si voce!", a spus Banica. Nicoleta locuieste in Italia si este studenta la Academia de Muzica din Milano.

Citeste si:

5 vedete care se imbraca de la second hand. N-ai fi crezut ca sunt atat de zgarcite!

Printesele care au facut de ras monarhia. De la scandaluri sexuale, la lupte ilegale

Top 5 cele mai frumoase familii din showbiz

Sursa foto: facebook.com
 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului